Huisregels

Huisregels/algemene informatie

➳ Er mag 1 auto geparkeerd worden bij het bordje 4 (op het gras). Andere auto’s moeten op de grote parkeerplaats bij het hotel worden geplaatst. Ivm bijvoorbeeld de brandweer, dient de weg voor het huisje vrij te zijn om te keren. Bezoekers dienen sowieso bij het hotel te parkeren.

➳ Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in het huisje

➳ Het huisje is tevens een rookvrij huis

➳ Er dient uiteraard zorgvuldig om te worden gegaan met alle spullen. Is er iets stuk (gegaan) of mist er iets? Dan horen wij dat graag om het te kunnen vervangen/repareren of toe te voegen.

➳ Gebruik a.u.b. een snijplank om op te snijden en niet het aanrecht en maak tevens gebruik van de onderzetters op de tafels en een tafelkleed/placemats op de eettafel.🙂

➳ Iedere persoon krijgt een set handdoeken (2 stuks en een gastendoekje). Bij een verblijf langer dan een week zit er nog een set bij per persoon. Tegen een meerprijs van €10,- per persoon kunnen er nieuwe handdoeken worden besteld.

➳ Iedere gast zal schoon beddengoed krijgen. Bij een verblijf langer dan een week, zit er een wisseling van beddengoed bij (mits gewenst). 

➳ Een campingbedje/kinderstoel/kinderbox kunnen worden geplaatst bij aanvraag. 

➳ U mag gebruik maken van de boeken, tijdschriften, spellen en speelgoed.


Bij vertrek:

➳ Het huisje dient bezemschoon te worden achtergelaten. 

➳ Tevens dient u het gebruikte beddengoed en de gebruikte handdoeken in de wasmand onder de wasmachine te doen. De matrasbeschermers moeten om de matrassen blijven om deze te beschermen. 

➳ Het afval dient u uit de prullenbak te halen en de zakken te dichten. U kunt de zakken in onze privé container buiten gooien (gooi hier geen losse dingen in!). Wij gooien de zak(ken) met een afvalpas in een container weg. Helaas is er geen scheiding van rest/plastic. Glaswerk dient u zelf weg te werken in een glasbak bij bijvoorbeeld een supermarkt. Hetzelfde geldt voor papier (of in kleine hoeveelheden bij het restafval doen). 

➳ De afwasmachine is leeggehaald en alle gebruikte spullen zijn schoon en droog op hun plek teruggelegd. 

➳ Er mogen houdbare producten die u niet mee wilt nemen worden achtergelaten.

➳ Uitchecken is vóór 10:00 ‘s ochtends (10 am). De sleutel kunt u terug doen in het sleutelkastje naast de deur. 


➳ Vooral: Geniet van uw verblijf!! :) 

➳ We vinden het leuk als u ook nog wat schrijft in ons gastenboek en een review achterlaat op onze website en/of andere site waar u heeft geboekt. 

➳ Lees hierna ook a.u.b. de (overige) parkregels nog even door.

 Parkregels

Wij willen u niet overladen met nóg meer regels, maar zijn verplicht de regels die jullie aangaan te melden.

➳ Zie wat betreft parkeerregels, eerder genoemde punten.

➳ Het verblijf, parkeren, gebruik van faciliteiten en deelname aan activiteiten op de Zuidhof geschiedt op eigen risico.

➳ Uitsluitend gebruikers hebben toegang tot de Zuidhof.

➳ Bij onredelijke hinder, ernstige overlast en/of gevaarlijke situaties kan het bestuur gebruik maken van een zgn. Plan van Aanpak en/of boeteregeling (zie verderop).

➳ Gebruikers mogen gebruik maken van de wegen en paden die zich op het gemeenschappelijk deel bevinden. Zij mogen geen inbreuk maken op het recht van medegebruik door de overige gebruikers.

➳ De gebruiker van een bungalow dient zijn vervoermiddel (meestal auto) op de daarvoor ingerichte parkeerplaats te parkeren. Per bungalow is slechts toegang en parkeren voor één vervoermiddel toegestaan.

➳ Het is verboden voertuigen met draaiende motor te laten staan,

➳ Naaktrecreatie is op de Zuidhof niet toegestaan (ook niet op de privé kavels).

➳ Het is niet toegestaan radio’s, televisies, muziekinstrumenten of andere geluidsveroorzakers zodanig te gebruiken dat zij hoorbaar zijn voor andere gebruikers. Tussen 22:30 en 07:30 dient het geheel stil te zijn.

➳ Het doorspoelen van etensresten, afval, luiers, maandverband, tampons e.d. door het toilet is ten strengste verboden. Het gebruik van een chemische ontstopper voor afvoerbuizen is verboden daar deze schade veroorzaakt aan de buizen.

➳ Het is slechts toegestaan (klein) huishoudelijk afval dat in goed gesloten plastic huisvuilzakken is verpakt in de op het park aanwezige vuil containers te deponeren (dit doen wij met de afvalpas). Voor glaswerk dient de glasbak gebruikt te worden. Overig afval wordt aangemerkt als grof vuil.

➳ Het maken van open vuur is verboden. Barbecues en vuurkorven zijn toegestaan bij gebruikmaking van de daarvoor bestemde apparatuur en indien een emmer water of andere afdoende voorzorgsmaatregelen binnen handbereik zijn. Barbecues en vuurkorven dienen op een stabiele ondergrond te staan en mogen niet onbeheerd achtergelaten worden. Gebruikers dienen zich aan de voorschriften van de brandweer Borger-Odoorn te houden.

➳ Boeteregeling die op u van toepassing kan zijn:

1. Per toegangspas met meer dan 1 auto het terrein oprijden: 50 Euro per gebeurtenis 2. Stelselmatig harder rijden dan de toegestane 15 km/uur: 50 Euro per gebeurtenis

3. Parkeren op gemeenschappelijke delen buiten daarvoor bestemde parkeerplaatsen en/of het rijden c.q. parkeren op private percelen zonder toestemming van de eigenaar: 50 Euro per gebeurtenis

7. Het langdurig plaatsen van andere voorwerpen (aanhangwagens, 50 Euro per gebeurtenis bigbags e.d.) op parkeerplaatsen

8. Het ongevraagd aanbrengen van decoratie, reclame-uitingen e.d. op de gemeenschappelijke delen: 50 Euro per gebeurtenis

9. Het aanbrengen van veranderingen in de gemeenschappelijke delen/zaken: 50 Euro per gebeurtenis

10. Het zichtbaar laten staan van vuilnis rondom de bungalow: 50 Euro per gebeurtenis

13. Het deponeren van grofvuil/afval buiten de daarvoor bestemde plaatsen: 100 Euro per gebeurtenis

15. Het voor andere gebruikers hoorbaar gebruiken van radio's, televisies, muziekinstrumenten of andere geluidsveroorzakers: 100 Euro per gebeurtenis

16. Naaktrecreatie op het park: 100 Euro per gebeurtenis

17. Het maken van open vuur of gebruik van barbecue of vuurkorf zonder daarvoor bestemde apparatuur: 100 Euro per gebeurtenis

18. Het doorspoelen van etensresten, afval, luiers, maandverband, tampons e.d. door het toilet of gootsteen, alsmede het gebruik van chemische ontstopper voor afvoerbuizen: 100 Euro per gebeurtenis

19. Voertuigen met draaiende motor laten staan: 50 Euro per gebeurtenis

20. Het maken van lawaai tussen 22.30 en 07.30 uur: 50 Euro per gebeurtenis